Gå till innehåll

Om #DinnerIn

#DinnerIn är ett nätverksevenemang som går av stapeln i Norrköping två gånger per år, på våren respektive på hösten. Idén till evenemanget kom under en av Norrköpings absolut första träffar i nätverket LunchIn™. På den lunchen i augusti 2017 deltog tre av sex som idag är med och anordnar detta evenemang.

Vad är då #DinnerIn mer ingående? 
#DinnerIn är ett kvällsevenemang där alla är välkomna att delta. Som deltagare köper du en biljett till kvällen och får då middag, dryck, underhållning, inspirerande föreläsningar samt mängder av mingel och chans till nya nätverkskontakter. Dessutom bidrar du som deltagare till välgörande ändamål då allt överskott oavkortat skänks till en på förhand bestämd organisation.

#DinnerIn hade sin premiär den 15 mars 2018 på Elite Grand Hotel. Där fick deltagarna, som hade väldigt spridda bakgrunder, träffas och interagera med varandra. Dessutom fick de förmånen att lyssna på Kristian Andersson, grundaren av LunchIn™, som talade om hur nätverk skapar ringar på vattnet, den gediget erfarna konsulten Ann-Marie Strandell från Sysarb som talade om varför du som medarbetare väljer att stanna i en organisation medan någon annan betalar mer och avslutningsvis fick deltagarna skratta till äkta magi från edutainern Samuel Varg. Efter föreläsningarna och underhållningen fick deltagarna en god två-rättersmiddag samt fortsätta diskutera och prata med varandra kvällen ut.

#DinnerIn vs LunchIn™?
Syftet med #DinnerIn är inte på något sätt ersätta LunchIn™ utan syftar enbart till att komplettera och bidra till att fler får möjligheten att nätverka i det verkliga rummet.
Gruppen bakom #DinnerIn har ett bra samarbete med LunchIn™, vars ambassadörer i Norrköping och Finspång till och med är delaktiga i att anordna detta evenemang.

Varför ska DU gå på #DinnerIn?
Du ska välja att gå på #DinnerIn för att...

  • ... det är en möjlighet att knyta nya kontakter och skapa nya affärer.
  • ... få ny inspiration och kunskap genom speciellt inbjudna föreläsare samt av övriga gäster.
  • ... bidra till välgörenhet då överskottet oavkortat går till välgörande ändamål. Läs mer om det här.
  • ... garanterat få en riktigt rolig och givande kväll.

Sugen på att delta? Anmäl dig här!

Vilka är bakom #DinnerIn?
Bakom evenemanget #DinnerIn jobbar en grupp om sex personer.

Elias Strandell, TES-planerare på Söderköpings kommun.
Hans-Hermann Lübbe, Senior Business Controller på Noblessa Sverige AB
Jan Norström, Ambassadör för LunchIn™ Norrköping.
Marcus Lindvall, Marknadsundersökare på Norstat Group.
Östen Ekvall, Egen företagare på OSEK of Sweden samt ambassadör för LunchIn™ Finspång.
Anette Bley, Utbildare på Work for You Beteendevetare/Sociologi .