Gå till innehåll

Nästa evenemang

På nedan sida står all detaljerad information om #DinnerIn den 27 mars 2019.

Agenda
Evenemanget startar 18.00.
Exakt agenda kommer fastställas senare. 

Plats
#DinnerIn äger rum på Louis De Geer i lokalen Vingen som ligger på plan 2. 
Adressen är Dalsgatan 15 , 602 32 Norrköping.

Föreläsare #1 - Linda Åkerlund
Jag heter Linda Åkerlund och har under ett antal år arbetat som projektledare inom olika områden som utbildning inom teknisk verksamhet till hälso- och sjukvård men även IT-verksamhet. Jag har arbetat med arbetsuppgiftsanalys och design av utbildningsmaterial för kärnkraftspersonal. Jag har även erfarenhet som orginalare och animatör.

Jag har examen i interaktionsdesign och UX-design, det är här jag har mitt hjärta. Jag har erfarenhet av att stötta företag i sin digitaliseringsprocess ut ett verksamhets- och användarperspektiv. Jag arbetar med flöden, användarresor och prototyper samt användartester. Syftet är att skapa digitala applikationer som uppfyller användarbehoven och skapar positiva upplevelser.

Föreläsare #2 - Cathrine Tibbling
Cathrine är en välanlitad föreläsare som under 20 år har spridit kunskap om glädjens betydelse för vår prestation, våra relationer och vår hälsa.

Var med på en föreläsning som bollar den senaste forskningen inom arbetsglädje och positiv psykologi. I ett högt tempo, med en stor portion humor tar Cathrine upp alla fysiologiska vinster som ett gott skratt för med sig. Positiva känslor, meningsfullhet och skratt har en stor inverkan på hur vi upplever vår livssituation. Glädje håller oss friskare, mer kreativa och skapar förutsättningar för goda relationer. Få med dig fakta och konkreta verktyg för en roligare vardag, roligare arbetssituation - helt enkelt en rolig stund!

Underhållare - Marianne Wik
Marianne är född i S:t Anna och hade en dröm som liten. Hon ville bli lärarinna och det blev hon! Så fort hon lärt sig skriva blev skrivandet ett stort intresse. Fem diktsamlingar och två barnböcker har hon gett ut. Dessutom tycker hon om att föreläsa i olika sammanhang och har många uppdrag. I allt hon pratar om finns värme och humor. Den 27 mars är rubriken “En måste få skratte - skämt och allvar på svenska och östgötska”.

Pris:
Priset per biljett är 495 SEK.
I biljetten ingår följande:
- Välkomstdrink
- 2-rätters middag
- 2 glas dryck (valfritt mellan alkohol och alkoholfritt)
- 2 inspirerande föreläsningar
- Underhållning
- Massor av nätverkande
- Stöd till WWF projekt vid Östersjön